OUTLET! Spar op til 50% - klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Aroma Home Long Hot Water Bottle Faux Fur - Varmedunk

Få en hyggelig oplevelse med Aroma Homes ekstra lange varmeflaske, som er specielt designet til at give ekstra varme og komfort omkring skuldrene, maven eller langs kroppen. Varmeterapi er en naturlig og effektiv måde at lindre smerter og ubehag på, og kan også hjælpe med at berolige sindet og kroppen, så du kan få en god nats søvn. Med en kapacitet på 2 liter og en længde på 72 cm, er denne varmeflaske også udstyret med en aftagelig falsk pelsbeskyttelse for ekstra luksus.

DKK 358,95
Denne vare kan i øjeblikket ikke købes.
Tilmeld dig overvågning og få automatisk en e-mail når varen kommer på lager.
 

Specifikationer for Aroma Home Long Hot Water Bottle Faux Fur - Varmedunk

Oplev ekstra varme og komfort med Aroma homes ekstra lange varmvandsflaske. Denne flaske er designet til at kunne placeres rundt omkring skuldrene, maven eller langs kroppen for at give en naturlig varmeterapi, der kan lindre smerter og ubehag, berolige sindet og forberede dig til en god nats søvn.

Med en kapacitet på 2 liter og en størrelse på 72 cm, er denne varmvandsflaske ideel til at holde dig varm og komfortabel i længere tid. Den har også en aftagelig falsk pelsbeskyttelse, der gør det nemt at rengøre og holde hygiejnisk.

Aroma homes varmvandsflaske er et miljøvenligt alternativ til elektriske varmepuder, da den ikke kræver nogen strømkilde og kan genanvendes. Så hvis du ønsker at opnå varme og komfort på en naturlig og miljøvenlig måde, så er Aroma homes varmvandsflaske det perfekte valg for dig.


SKUAH0128WH-E
EAN1234567896876
BrandAroma Home
VaretypeVarmedunk
Brand -> VaretypeAroma Home -> Varmedunk
Varetype -> BrandVarmedunk -> Aroma Home

Har du spørgsmål til varen?