OUTLET! Spar op til 50% - klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Drenge Mix vandperler (Boys Mix)

Drenge Mix vandperler (Boys Mix) er vandperler i simple, men flotte blå, grønne og hvide farver. Vandperlerne er flotte for sig selv, men også sammen med andre vandperler i din helt egen kollektion. Vandperlerne er gode som dekoration, men kan også bruges til sanseoplevelser. De mange muligheder gør at vandperlerne kan være en god gave til mange.

Pris: 29,00 DKK
+50 på lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-
OBS! Vandperlernes størrelse, og deres egenskab til at udvide sig i vand, kan udgøre en kvælningsfare. Derfor anbefales det at børn ikke benytter vandperler uden opsyn.
Ofte købt sammen med Drenge Mix vandperler (Boys Mix)

Specifikationer for Drenge Mix vandperler (Boys Mix)

Mix vandperler i drenge farver.

Drenge Mix vandperler (Boys Mix) er vandperler i flotte og simple blå, hvide og grønne farver, som man modtager i en pose. Vandperlerne ankommer som små perler, men kan lægges i vand og blive til store og seje vandperler. Drenge Mix vandperler (Boys Mix) og dets farver er perfekt til et drenge værelse. Vandperlerne er generelt gode som pynt mange steder, det er kun fantasien der sætter grænser. Vandperlerne er pæne for sig selv, men også i en kollektion med andre vandperler. Udover pynt kan vandperlerne også bruges til sanseoplevelser. Der er mange muligheder og måder at bruge vandperlerne på, hvilket gør Drenge Mix vandperler (Boys Mix) til en rigtig god gave.


SKU1234567895596
EAN1234567895596
BrandMUTO
VaretypeVandperler
Brand -> VaretypeMUTO -> Vandperler
Varetype -> BrandVandperler -> MUTO

Har du spørgsmål til varen?