OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Spar
11%

Gift Republic Scratch Cards Things To Do With Dad Bucket List - Bucket list

Fang øjeblikkene med din far ved hjælp af disse skrabelodder! De indeholder 52 sjove og mindeværdige aktiviteter, som I kan nyde sammen. Skrab folien af på hvert kort for at afsløre jeres næste eventyr!

Pris: 113,95 DKK Før: 127,95
På lager
Leveringstid 2-4 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for Gift Republic Scratch Cards Things To Do With Dad Bucket List - Bucket list

Oplev tiden med din far på en underholdende og uforglemmelig måde ved hjælp af disse skrabelodder! Med 52 forskellige aktiviteter at vælge imellem, kan I nyde kvalitetstid sammen og skabe minder, som vil vare evigt. Hver aktivitet er gemt under en folie, som I kan skrabe af for at afsløre jeres næste eventyr.

Disse skrabelodder er perfekte til at bryde rutinen og udforske nye og sjove aktiviteter, som I måske ikke engang vidste eksisterede. I kan tage på opdagelse i jeres by eller tage på en spontan tur ud i naturen. I kan også prøve nye hobbyer eller lave mad sammen. Mulighederne er uendelige!

Skrabelodderne er også en fantastisk gaveidé til fars dag eller fødselsdag. Det er en sjov og anderledes måde at vise din far, hvor meget han betyder for dig, og hvor meget du sætter pris på jeres tid sammen.

Så kom i gang og skab uforglemmelige minder sammen med din far ved at skrabe løs!


SKUGR830020
EAN5056004396460
BrandGift Republic
VaretypeBucket list
Brand -> VaretypeGift Republic -> Bucket list
Varetype -> BrandBucket list -> Gift Republic

Har du spørgsmål til varen?