OUTLET! Spar op til 50% - klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Spar
9%

Mørkegrønne vandperler

Disse vandperler er af en utroligt skøn mørkegrøn farve, som gør at perlerne kan bruges til en stilet indretning af enhver bolig. Du vil opdage, hvad disse perler gør ved din boligindretning efter bare nogle timers ventetid. Perlerne skal nemlig ligge i vandbad nogle timer, før de får det udseende, som du ser på produktbillederne.

Pris: 19,95 DKK Før: 22,00
+50 på lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-
OBS! Vandperlernes størrelse, og deres egenskab til at udvide sig i vand, kan udgøre en kvælningsfare. Derfor anbefales det at børn ikke benytter vandperler uden opsyn.
Ofte købt sammen med Mørkegrønne vandperler

Specifikationer for Mørkegrønne vandperler

Efter din bestilling af disse gådefulde og utroligt dejlige mørkegrønne vandperler, Går der en tid med levering hvorefter dine skønne vandperler ankommer. Når du får perlerne hjem, ligger de i en mindre pose, hvor de ser mindre ud, end på produktbillederne. For at perlerne skal vokse, skal de lægges i et vandbad i nogle timer, meget gerne over natten. Herefter vil du se, at perlerne har fået det lækre mørkegrønne og mystiske udseende, som de har på billederne. Deres farve gør dem ideelle til at bruge i en vase med blomster og du kan med fordel stille vasen i en vindueskarm, hvor solens stråler belyser perlerne på en ekstraordinær måde.


SKU1234567891266
EAN1234567891266
BrandMUTO
VaretypeVandperler
Brand -> VaretypeMUTO -> Vandperler
Varetype -> BrandVandperler -> MUTO

Har du spørgsmål til varen?