OUTLET! Spar op til 50% - klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Gule vandperler

Disse gule vandperler kan bruges til alle former for dekorationer. Den gule farve gør dem perfekte til din påskedekoration, hvor de ville gøre enhver dekoration langt mere spændende at se på. Vandperlerne kan selvfølgelig bruges året rundt, hvor du kan blande dem med andre farver, så de passer perfekt til lige dit farvetema.

Pris: 22,00 DKK
+100 på lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-
OBS! Vandperlernes størrelse, og deres egenskab til at udvide sig i vand, kan udgøre en kvælningsfare. Derfor anbefales det at børn ikke benytter vandperler uden opsyn.
Ofte købt sammen med Gule vandperler

Specifikationer for Gule vandperler

Flotte gule vandperler

Vandperler kan bruges til rigtig mange ting, men de bruges ofte til afskårne blomster, orkideer, potteplanter og forskellige former for borddekorationer. Med lige præcis disse gule vandperler kan du gøre din dekoration meget mere spændende til påske. Den gule farve er nærmest selvlysende, og er derfor en rigtig påske farve. De gule vandperler er ikke mindst perfekt til påske, men du kan også være ekstra kreativ og blande dem med andre farvede vandperler, og bruge dem til kreative dekorationer i hjemmet. Vandperler er altid flotte i dekorationer og så er de ovenikøbet rigtig nemme at bruge, og så holder de også længe.


SKU1234567891269
EAN1234567891269
BrandMUTO
VaretypeVandperler
Brand -> VaretypeMUTO -> Vandperler
Varetype -> BrandVandperler -> MUTO

Har du spørgsmål til varen?