Sommerudsalg! Spar op til 70% - Klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

MyBlend MyBlend 3 Portable Blender - Mint - Blender

MyBlend 3 er en robust blender, der er fuldstændig trådløs og kan oplades igen. Den har kapacitet til at pulverisere frosne frugter og is - uanset hvor og når du ønsker det. Takket være den praktiske drikkelåg er den ideel til en livsstil på farten.

Pris: 399,00 DKK
Snart udsolgt! Kun 2 stk. på lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-
Findes også i disse varianter

Specifikationer for MyBlend MyBlend 3 Portable Blender - Mint - Blender

MyBlend 3 er en blender uden ledning, der kan oplades, og den er fyldt med tilstrækkelig kraft til at knuse frosne frugter og is - når som helst og hvor som helst. Den er både stærk og praktisk, og du kan tage den med dig overalt. Med dens låg, der er egnet til drikkevarer, kan du tage din smoothie eller shake med dig på farten.

I pakken får du MyBlend 3 blender, et USB-C-kabel til opladning, en hurtigstartsguide og en sikkerhedsinstruktionsmanual. Derudover får du også en QR-kode til vores opskriftsbog "24 lækre blandinger".

MyBlend 3 har en kapacitet på 500 ml og er 25 cm høj og 8,5 cm i diameter. Den vejer 664 g og har en batterikapacitet på 4000 mAh og en motor på 7V. Den er lavet af plastik uden BPA og har blade af rustfrit stål (304).

Med MyBlend 3 kan du lave sunde og lækre smoothies, shakes, cocktails og meget mere på ingen tid. Den er ideel til travle mennesker, der ønsker en nem og hurtig måde at få sund ernæring på. Du kan bruge den derhjemme, på arbejdet, efter træning eller når du er på farten.

MyBlend 3 er nem at rengøre - du skal bare tilsætte lidt vand og sæbe og blende. Den har en USB-C-opladning, der giver dig 15 blandinger pr. opladning efter 3 timers opladning. Kort sagt er MyBlend 3 den perfekte følgesvend for en sund og aktiv livsstil.


SKU34979935420567
EAN7350113220028
BrandMyBlend
VaretypeBlender
Brand -> VaretypeMyBlend -> Blender
Varetype -> BrandBlender -> MyBlend

Har du spørgsmål til varen?