Notice: Undefined variable: variant_gruppe in /var/www/www.maxipro.dk/www/apps/controllers/vare_helper/varianter.php on line 12

Notice: Undefined variable: skema in /var/www/www.maxipro.dk/www/apps/controllers/vare.php on line 422

Notice: Undefined variable: ekstravarefilerliste in /var/www/www.maxipro.dk/www/apps/controllers/vare.php on line 476
hello
MENU
- kurv
Fri fragt
Flere billeder

Outwell Akira 300 Power Station - Powerbank

En transportabel strømløsning til camping og mobile livsstil, der kan forsyne kølebokse, belysning, oplade elektroniske enheder og meget mere med strøm. Den er ideel som et batteri til autocampere og kan oplades fra bilen, stikkontakten eller solcellepaneler. Flere strømstationer kan forbindes for at øge kapaciteten. Sikkerhedssystemer er på plads for at beskytte mod skader.
Snart udsolgt! Kun 0 stk. på lager
Hurtig levering 1-2 dage
4.252,95 kr.

En bærbar strømkilde til camping og livet på farten, som kan forsyne kølebokse, lys, oplade elektronik og meget mere. Den er ideel som batteri i autocampere og mikro campere, og kan også bruges som et ekstra batteri i autocampere med indbyggede batterier. Strømkilden kan oplades fra bilen, stikkontakt eller solcellepanel takket være den indbyggede MPPT-controller. Hvis du har brug for mere kapacitet, kan du koble flere power stations sammen. Der følger en adapter med til brug i Storbritannien, Irland osv. samt en AC/DC-adapter til opladning fra elnettet. Sikkerhedssystemer beskytter mod kortslutninger, overopladning, overtemperatur, overudladning m.m. Der er også et informativt farvedisplay og en dæmpbar 3W LED-lampe. Endelig er der inkluderet en vejledning i brug og vedligeholdelse.