OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Rainbow Regnbue Mix vandperler

Disse Rainbow Regnbue Mix vandperler er oplagte til enhver festlig begivenhed, da de kan skabe en stemning af festlighed og er spøjse på en skæg måde. Vandperlerne skal lægges i vand i en balge, en skål eller andet i nogle timer. Herefter vil perlerne ligne dem, du ser på billedet af produktet og du kan nu bruge dem til en festlig begivenhed.

Pris: 29,00 DKK
+50 på lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-
OBS! Vandperlernes størrelse, og deres egenskab til at udvide sig i vand, kan udgøre en kvælningsfare. Derfor anbefales det at børn ikke benytter vandperler uden opsyn.
Ofte købt sammen med Rainbow Regnbue Mix vandperler

Specifikationer for Rainbow Regnbue Mix vandperler

Når dine perler kommer hjem til dig, kommer de i en pose, som er mindre og perlerne er selv en del mindre, end når de har suget vand til sig. For at perlerne kan suge vand til sig, skal de ligge i vand i nogle timer, gerne natten over, før de er fyldige og smukke, som du ser dem på billederne. Når de har vokset sig store, vil du se alle deres dejlige farver, som blandt andet består af lyserød, blå og turkis. Perlerne er sjove og kan bruges til dekorationer til festligheder. Perlerne kan eksempelvis puttes i vaser, hvilket vil gøre dem tydelige.


SKU1234567896347
EAN1234567896347
BrandMUTO
VaretypeVandperler
Brand -> VaretypeMUTO -> Vandperler
Varetype -> BrandVandperler -> MUTO

Andre kiggede også på
Spar
7%
Bestseller
Gennemsigtige Klar vandperler (Normal - Clear)
Spar
9%
Halloween Mix (Normal - Halloween Mix) - Vandperler
Spar
9%
Påske Mix (Normal - Easter Mix) - Vandperler

Har du spørgsmål til varen?