Notice: Undefined variable: variant_gruppe in /var/www/www.maxipro.dk/www/apps/controllers/vare_helper/varianter.php on line 12
hello
MENU
- kurv
Flere billeder

Varta Power Bank Energy 5000mah - Powerbank

VARTA Power Bank Energy 5000+ holder dine enheder opladet med dens 5000mAh kapacitet. Den er kompakt, bærbar og inkluderer et praktisk opladningskabel. Med smart LED-indikator og høj pålidelighed er den perfekt til rejser og daglig brug.
Snart udsolgt! Kun 0 stk. på lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-
200,95 kr.

VARTA Power Bank Energy 5000+ - Hold dine enheder opladet overalt

VARTA Power Bank Energy 5000+ er den perfekte løsning til at holde dine enheder opladet, uanset hvor du befinder dig. Med en kapacitet på 5000mAh kan denne powerbank oplade din smartphone, tablet eller andre USB-enheder flere gange, så du aldrig behøver at bekymre dig om at løbe tør for strøm.

Denne powerbank er designet til at være kompakt og bærbar, hvilket gør den ideel til rejser, campingture eller bare til daglig brug. Du kan nemt opbevare den i din taske eller lomme, så den altid er lige ved hånden, når du har brug for den.

Med VARTA Power Bank Energy 5000+ får du også et praktisk opladningskabel inkluderet. Dette kabel er kompatibelt med de fleste moderne enheder, så du kan oplade din telefon eller tablet uden besvær. Du behøver ikke at bekymre dig om at have forskellige kabler til forskellige enheder - dette kabel klarer det hele.

Denne powerbank er også udstyret med en smart LED-indikator, der viser den aktuelle batterikapacitet. På den måde kan du nemt se, hvor meget strøm der er tilbage, og om det er tid til at oplade powerbanken.

VARTA Power Bank Energy 5000+ er den pålidelige og bekvemme løsning til at holde dine enheder opladet. Med dens kompakte design, høje kapacitet og inkluderede opladningskabel er du altid klar til at tackle dagen uden at bekymre dig om strøm. Køb din VARTA Power Bank Energy 5000+ i dag og vær sikker på, at dine enheder aldrig løber tør for strøm igen.